Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás!

 

 

Tisztelt hölgyeim/uraim!

 

 

Az alábbi sorokban megpróbálunk képet adni a Helyközi Értékvédő Közhasznú Polgárőrség működéséről, a teljesség igénye nélkül.

Szervezetünk 1996. május 10-én alakult azzal a céllal, hogy környezetünkben a lakosságot irritáló bűncselekmények számát csökkentsük, a város és tágabb környezetének közbiztonsági helyzetét javítsuk.

Egyesületünk politika és pártsemleges.

Nemre, fajra, bőrszínre és vallásra való tekintet nélkül végzi munkáját.

 

Egyesületünk alapvetően Gödöllőn tevékenykedik, de felkérésekre más településeken is kifejtjük tevékenységünket. Ilyenek pl: Budapesti és egyéb szervezetek felkérésére az adott terület, illetve az együttműködő hatóságok felkérésére az adott célterület.

Munkánk során nagyon jó együttműködés alakult ki a Rendőrség és a Vám és Pénzügyőrség munkatársaival.

 

 

Jelenleg taglétszámunk 20 fő, és feltétlenül várjuk további tagok jelentkezését.

Persze akárki nem lehet polgárőr: A kritériumok szigorúak, hogy csak egy párat említsünk meg: 18 év alsó korhatár

                     Bűntetlen előélet

                    Sikeres polgárőr vizsga

 

Szolgálatainkat anyagi és technikai lehetőségeink függvényében tervezzük. Ez jelenleg havi 15-17 tervezett szolgálatot jelent, főként az éjszakai órákban. Persze ember tervez …..! alapon mindig bejön egykét baleset vagy olyan esemény, amit nem lehet előre látni.

A tervezett szolgálatokat pályázatokból és támogatóktól kapott pénzből, a nem várt eseteket sokszor saját zsebből finanszírozzuk, hisz az ember segít, ha tud, és ha baj van.

 

Bevételünk az idén az Országos Polgárőr Szövetségtől, A Budapesti Polgárőr Szövetségtől, két helyi KFT-től és az adójuk 1%-át felajánló Gödöllői lakosoktól befolyt összegből tevődik össze.

 

Évente hozzávetőleg 150-180 eseményt könyvelünk el, és 120-150 fő között van, azoknak a száma, akikkel szemben fel kell lépnünk. Ezzel sok esetben a hatóságok munkáját is sikerül hatékonyabbá és gördülékenyebbé tenni.

 

 

Tisztelettel kérjük a Gödöllői lakosokat, hogy áldozatkész munkánkat a jövőben is támogassák, mert mindenkiért tesszük, amit teszünk, hisszük, hogy szélesebb összefogással, hatékonyabban tudunk védekezni a bűnelkövetőkkel szemben.

Amennyiben szervezetünkkel kapcsolatban bármilyen kérdésük merülne fel, vagy további információra van szükségük:

 elérhetőségeink: h.evelnokseg@freemail.hu.

 

 

                                          

                     

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Understanding Blood Pressure Readings

(AWrortuarl, 2018.10.11 23:34)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/comment-trouver-du-cialis-en-france/

+ + +

(x y, 2008.04.10 15:59)

ALAKULGAT STOP!
Fog ez menni stop !
Sok sikert stop !